Mit tegyek kezzsibbadas ellen?
Figyelt kérdés
Egy hete kezdtem az uj munkahelyemen, gyari munka, eleg monoton, es kezdi nem birni a kezem. Regebben is volt ilyen, szinten munka miatt, csak akkor maradt abba, mikor uj munka utan neztem, addig napi 5-6 panadol pezsgotablettat szedtem, plusz ilyen-olyan kremek, de egyik sem volt az igazi. Nem szeretnek ujra fajdalomcsillapiton elni, viszont valtani sincs most lehetosegem. Van valakinek valami, ami bevalt? A fasli hasznal valamennyit, de nem az igazi. Esetleg valami etrendbeli tipp vagy vitamin?2013. júl. 27. 06:30
1/3 anonim válasza:
pontosan hol zsibbad a kezed? A tenyered? Mert akkor lehet carpal tunnel szindrómád, amit valószínűleg műteni kell. Ha az egész kezedre kiterjed a zsibbadás, akkor érdemes megnézni a gerincedet, hogy az idegek (vagyis a gerincoszlopnál még plexusok)kilépését nem nyomja e valami.
Őszintén szólva, egyik problémára sem tudok olyan megoldást, ami elmulasztaná. Ha a gerincednél van valami, akkor lehet tornázni, ami hozhat egy kis javulást, de megoldani nem fogja. Carpal tunnel szindrómára viszont nincs semmi praktika.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem a tenyerem, hanem az ujjaim, es a legjobban a huvelykujj es a mutatoujj kozti resz szokott fajni, illetve a csuklom. Inhuvelygyulladasom van szerintem, ami mindig kiujul, ha epp olyan a munka. Pihentetni heti ket nap van lehetosegem.
2013. júl. 27. 16:16
3/3 anonim válasza:
Csukloszoritohoz hasonlo leszorito akarmit (az egyik elelmiszerüzletben= L.dl vagy A.di? is kapni neha), ebben dolgozni. Tüskes labdaval masszirozni neha munka közben, közben kicsit nyujtani...stb. De jobb lenne fokozatosan hozzaszoktatni az ilyen munkahoz a kezedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!