Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ma 2x is beszédültem, erősebbe...

Ma 2x is beszédültem, erősebben, utána vagy 20percen át folyamatosan kicsit. Most menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés

Hétfőre virradó hajnalban elég erős fejfájásom volt, a bal részén a fejemnek a szemem és a homlokomnál. Dokihoz mentem hétfőn reggel, magas vérnyomást mért akkor. Szemdokik nem találtak semmit. (kedden is voltam ugyanannál a dokinál gyomortürközés meg táppénz ügyben)

Most csütörtök, ma 2x is beszédültem itt melóhelyen. Kezdetben erősebben, utána az egész leenyhül, de folyamatosan érzem. Most is. Olyan mintha picit bandzsítanék vagy nemtom. Ez ma 2x volt. Most menjek vissza a dokihoz? Méressek vele vérnyomást? Nekem nem szokott fájni se a fejem és huzamosabban meg gyakrabban se szoktam szédülni, érdemes ezzel bemennek megint, vagy kiröhögtetem magam?

2009. okt. 22. 16:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább belgyógyászhoz menj. Azzal hogy méregetik a vrényomásodat, nem fogsz meggyógyulni és jobban sem leszel Sajnos.

A nyomás érzés a szemedben lehet a magas vérnyomástól, ezt pedig karban kell tartani. És a szédülés is lehet ettől.

eü.s

2009. okt. 22. 16:13
 2/4 A kérdező kommentje:

a házidokim belgyógyász gyakorlatilag. Mint mondtam, ő türközött meg kedden.

sosem voltam ingázó vérnyomású, nem nagyon értem. Igaz az utóbbi időben kicsit meghíztam.

Viszont ha külön másik beldokihoz is mennék, akkor is elsősorban házidoki. Lehet hazafele beugrom hozzá, délutános.

Csak tényleg idegel, hogy megint kínlódom itt. annyira nem gáz, csak ne szédelegjek be a metró alá:)

2009. okt. 22. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:

hát ha ennyire stresszelsz is és még íztál is az pont elég ok a magas vérnyomás kialakulására.

Akkor fogalmazok úgy, hogy belgyógyász szakorvoshoz menj el, vagy hipertónia ( magasvérnyomás) szakambulanciára. :)

2009. okt. 22. 17:37
 4/4 A kérdező kommentje:
voltam házidokinál, most nem volt magas a vérnyomásom. Elküldött laborba és ideggyógyászhoz. Mondjuk szerinte inkább kimerült vagyok, van benne valami. Az a baj, hogy kipihenni sem bírom magam, hiába alszom korábban :/
2009. okt. 22. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!