Miért csak a halált kívánom?
Csak meghalni akarok, nincs senkim akiért élhetnék...
20/L... és nagyon komolyan gondolkozom rajta
én is sokat gondolkodtam már rajta
de ne add fel mindig van valami remény
21/f
Menj orvoshoz! Körzetihez. Ez a depresszió tünete. Erős halálvágy, ami visszagondolva indokolatlan. Ez nagyon gyakori fiatal felnőttkorban. És nagyon jól gyógyítható.
Úgy képzeld el, mint egy enzim-működési zavart. Kikopnak a fogaskerekek, meg kell olajozni. Az utóbbi évek nagy áttörése, nagyon jó depresszió-ellenes szerek vannak, és két hét után már hat. De már harmadik nap jobb lesz.
Ha nem tudsz egyedül menni , kérj meg valakit, akárkit, hogy kísérjen el! Meg fogja tenni.
Ne felejtsd el, amit mondtam: Ez csak tünet! Nem valóság amit érzel! Az agyad érzékcsalódása.
Holnap el is mehetsz, felmentelek a suli alól! MInden be lesz pótolva, minden helyre fog jönni!
H anem birod addig sem, akkor hívd ezt az ingyenes számot:
80/505-004, este tízig,
gondolj a születendő gyermekeidre.
Azok a kis lelkek arra várnak, hogy te szülővé érj, s fogadd őket. Ne tedd lehetetlenné, hogy hozzád térjenek vissza a földre!
Mi a baj? Anyu, apu? Mama? Barát? Barátnő? Testvér? Tanár?
hogy lehetsz egyedül? Hol vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!