Nagyon el vagyok keseredve. Folyamatosan szorongok, nem múlik.6éve szedem a xanaxot. De már az sem ér sokat. Állandóan rettegek mikor jön a rosszullét. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 20:56
11/20 anonim válasza:
A CSernusos vagyok,írj nyugodtan,ha nincs senki akivel megoszthatod.34.l.
12/20 A kérdező kommentje:
szia!!köszönöm!!!!!!!!!!!irhatok neked privit?
2009. okt. 19. 21:23
13/20 A kérdező kommentje:
én is jártam hozzá
2009. okt. 19. 21:24
14/20 A kérdező kommentje:
ne haragudj,de mennem kell lefektetnem pici fiam,de reggel jövök,ha esetleg irnál egy e-mailt akkor fel tudnánk venni a kapcsolatot:jazmin73@citromail.hu
2009. okt. 19. 21:26
15/20 A kérdező kommentje:
szia,jó éjt
2009. okt. 19. 21:27
17/20 anonim válasza:
én szedek xanaxot de nem vagyok pánikbeteg, szóval azzal kapcsolatban nem tudok segíteni. mondjuk szerintem a pszichoterápiát ne hagyd abba, vagy kezdd el, vagy valami.
18/20 anonim válasza:
Menj el egy pszichiáterhez,és hagyd abba a gyógyszer szedését, ennyi idő után már nem is használ és többet is árt. Én is szorongtam még suliban aztán az egész nyaramat a pszichiáteremnél töltöttem, és megérte. Érdemes lehet naplót is vezetned sokat segít. Persze ez csak az én véleményem, és sokat segít egy háziállat is.
19/20 anonim válasza:
Ha már 6 éve szeded és nem használ, akkor semmi értelme szedni, leállni viszont csak fokozatosan szabad vele, apránként csökkentve az adagokat. Persze orvosi segítségre mindenképp szükség van, mert valószínűleg más gyógyszerre kell átállítani.
20/20 A kérdező kommentje:
sziasztok,nagyon köszönöm hogy irtatok.kérdeznélek ha nem vagy pánikbeteg akkor miért kaptad?sajnos a leszokás kegyetlen lesz,ha én ezt tudom egyetlen szemet sem veszek be.eleinte jó volt!!az elmúlt fél év során érzem,hogy ahogy csökkenteni próbálják...hát kegyetlen,de a jelenlegi 0,5mg az már nem oldja a szorongásom és nem előzi meg a pánikrohamokat.
2009. okt. 20. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!