Bőrkiszáradásra krém?
Párom bőre nagyon kiszárad egyes helyeken(könyök,lapocka,fenék),véresre vakarja,most már kezd elmulni a var rola,de nagyon piros,pikkelysömörhöz hasonlitanámcsak "gyengébb" változatban (nem pikkelysömör)
Milyen krémet vegyek rá neki,ami vény nélküli?Orvoshoz esélytelen hogy elcipeljem,feleslegesen is irjátok.
Körömvirág krém, nekem biomedes van, de más fajat is jó!a körömvirág nagyon jó sokmindenre, próbáljátok meg, nem olyan drága, és biztos használ :)
Én az arcomra szoktam kenni, de nagyon nagyon jó :)
mindjárt küldök linket is :)
na erre gondoltam, én ezt használom :)
Menj be a patikába, és kérj egyszerű vitaminos popsikrémet!Nagyon sok glicerin van benne, és rettentő jó!!!2-300ft egy nagy tégely!
Sokszor az egyszerű dolgokról nem tud az ember, pedig ott van a szemünk előtt!
köszönöm,a popsikrémet megprobálom
(körömvirág,és egyéb virágszagokat nem szereti)
pasibol van,aki irtózik az orvostól...elég sok ilyen van...
vettem popsikrémet,nincs illata,remélem jó lesz:)
azóta popsikrém kiprobálva,nem hatott,voltunk bőrgyógyásznál 2x 3 honapon belül,de elmulik,és visszajön 2 hét mulva,és utána már nem mulik el attol a krémtől...felirt ujat,elmult,de megint visszajött...
ugyhogy most börgyógyászokból kiábrándulva vagyunk...
ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!