Meddig bírja az embert ezt az állandó időjárás változást?
Nekem csak vérnyomásom ugrál tőle,ezáltal álladó fejfájás,iszonyatos,ha front van,én offon vagyok.
De belehalni nem fogok,már kezdek hozzászokni az állandó fejfájáshoz.
Most gyorsan, és egyszerűen elmagyarázom!
2012 nem a világvége volt, az volt a világvége kezdete!
Einstein már régen tudta, hogy 2012-ben egy olyan változás fog végbemenni a földön(világon), amely nagyon rossz hatással van ránk! Mivel most sokáig volt tél, ezért a méhek nem tudtak porozni, + a méhek nagy része(kb 60%) kipusztult emiatt! Mivel a méhek nem tudtak porozni, a növények nem fognak normálisan teremni!(A méhek nem tudnak olyan gyorsan vissza szaporodni, és ha tudnának is, akkor sem tudnák megszokni ezt a hirtelen időváltozást, + a hosszú telet, ezért a jövőben sem tudnak majd normálisan porozni!) Ennek következménye az, hogy szépen lassan egyre rosszabbak lesznek a növények, egyre kevesebb növény lesz, ezáltal 2012-től számítva, még 3-5 éve van az emberiségnek, földnek!
(Ki hinné, hogy az idegesítő méheknek, ilyen nagy jelentőségük van az életben! És ezt mindenki elhiheti, nem kamu! )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!