Meleg? Vagy más lehet a baj?
Kaptam egy kutyat ugy 1 honapja. Emiatt minden nap menni kell setalni. Altalaban szokott velem jonni valaki. Viszont miota bejott a meleg volt egy parszor, hogy egyedul vittem. (ma is) Es ilyenkor rosszullet jon ram. Szedules, faradtnak erzem magam es a szemem ragad le. Nehez nyitvatartani. Gyengenek es bagyadtnak erzem magam.. Emiatt tobbszor hamarabb hazajottunk. Ha anyukammal vagy valamelyik baratnommel megyek akkor altalaban jol vagyok. Ha csak a 4 eves hugom jon velem vagy egyedul megyek akkor mar nem.
Egyebkent panikbeteg vagyok. Kezd lelkiismeret furdolasom lenni, hogy a kutyus meg setalna, en meg hazahozom meg kicsit kezdek megijedni.
Mi lehet a baj? Azota van igy miota meleg van. Lehet attol? Vagy pszihes, mert panikolok, hogy el ne ajuljak a melegbe? Szerintetek?
16/L
Basszus,be parázz előre,mert tényleg el fogsz!
Gondolj bele: ájultál már el eddig,amikor ez volt?
Ha nem,miért "hozod be" magadnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!