Volt már Mononucleosis infectiosád?
Figyelt kérdés
Nekem most az van már 2. hete és teljesen el vagyok keseredve, mert most kezdtem az egyetemet,de így egyszerűen nem tudok bejárni és alig várom már hogy vége legyen :(((2009. okt. 11. 19:44
1/3 anonim válasza:
Szia! a hugomnak volt! Nagyon vigyazz magadra, mert csunya szovodmenyei vannak!
Kitartas, sok pihenes, es ha meg is gyogyultal ne csapj bele a lecsoba, csak szepen lassan terj vissza az eletbe :)
2/3 A kérdező kommentje:
Ajajj,akkor gondolom pl. a vonatozás se tesz túl jót (de muszáj,másképp nem jutok el...) :( Köszi..
2009. okt. 11. 20:57
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt tavaly.1 hónapig nem mehettem iskolába és 2 hónapig felvoltam mentve tesiből.Ha nincs más választásod akkor vonatozz..Nem hinném hogy nagy baj lehetne belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!