Solutio Antisudorica, mit mondtok rola?
Figyelt kérdés
Most keszulok venni, nagyon izzados vagyok,de inkabb pszihes miatt,mert szorongok,hogy izzadok:D. Fokent hat es honalj evszaktol fuggetlenul. Kb. mennyi idore jon meg a hatasa es hogyan alkalmazzam, minden este szoktam borotvalni a honaljam,es alt. este is kenem be magam dezodorral. Es kb. mennyi ideig eleg 1 doboz? Pszihesre is hat? Mondjatok el mindent. Koszi elore 15L2013. jún. 17. 21:16
1/4 anonim válasza:
Nekem bevált, 3-4 nap használat után. Este zuhany után kenem be magam vele, ezután általában 2-3 hétig nem kell használnom. Kis vattapamacsra vagy zsepire rakok egy keveset, és átkenem vele a hónaljamat (néha hígítom is a pamacson). Borotválás után ha rákened, meg fogsz őrülni a viszketéstől. Legalábbis én megőrültem első nap, utána óvatosabban bántam vele. :) Nekem kb. 5-6 hónapra elég egy üveg, de mint mondtam, ritkán használom.
Amúgy éjjelre felesleges magadat dezodorral kenni.
2/4 anonim válasza:
Én használtam egy ideig. Meg voltam vele elégedve, de egyszer bekentem vele a frissen borotvált hónaljamat, és úgy csípett, hogy majdnem bepisiltem. Csak ez miatt nem használtam többet.
3/4 anonim válasza:
Nekem is nagyon bevált, roppantul izzadós voltam régen. Nem gondltam, hogy használni fog mivel azelőtt mindent kipróbáltam és semmi nem volt jó. De tényleg különösen jó! Valóban mindenképp este kell használni, fürdés után amikor már nem izzadsz.. és Ne boroválkozás után mert egyszer én is úgy csináltam és kb olyan érzés volt mintha lángolt volna a hónaljam, hideg vizes borogatás kellett rá -.- Egy üveg nekem simán elég volt 1évig. Mostmár nagyon ritkán használom, max ebbe a nagy melegbe.:D
4/4 anonim válasza:
Nekem hol beválik, hol nem! Van amikor egyáltalan nem izzadok, van, amikor omlik a honaljambol a viz. Amugy azt is eszre vettem, hogy amelyik ruhaba beleizzadok, es nagyon budos lesz, azt ha kimosas utan ujra felveszem, ugyanugy budos leszek pillanatokon belul. Nem ertem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!