S. O. S. Nem bírom ebben a melegben! Mit tegyek? 14/L
Figyelt kérdés
Reggel óta szédülök,fáj a fejem.Már ettem,de kihánytam,ittam is,de csak szomjasabb leszek.Reggel óta olyan 1liter vizet ittam.Mit tegyek?és csütörtökre melegebbet mondanak. SEGÍTSÉG!!2013. jún. 16. 10:32
1/9 anonim válasza:
Csak szénsavmentes vizet igyál.Gyakran,egyszerre nem túl sokat.Érdemes mérni az elfogyasztott mennyiséget.A víz se legyen túl hideg.Próbálj inkább zöldségeket fogyasztani,esetleg natúr joghurttal.Tartózkodj bent,hűvös szobában,ami kicsit le van sötétítve.Naponta többször langyos tusolással frissítsd fel magad.Tarkódra időnként tegyél állott vizes kisebb törölközőt.Nekem ezek váltak be.Én is nehezen bírom a meleget.
2/9 A kérdező kommentje:
szénsavmentes vizet ittam,hűvös,nagyjából sötét szobában vagyok,ma már 2-szer tusoltam langyos vízben.A zöldségeket nem szeretem,a nathur joghurtot már próbáltam és azt is kihánytam.
2013. jún. 16. 10:53
3/9 anonim válasza:
Itt valami más is lehet. Azért ennyire szarul nem kéne lenni a melegtől + azért nem 45 fok van, hogy így ki kelljen borulni...
4/9 anonim válasza:
Szerintem ha ezek sem segítenek akkor mindenképp nézesd meg magad dokival.Esetleg ügyeletre menj be.Első válaszoló vagyok.
5/9 A kérdező kommentje:
eddig pihiztem egy picit és már csak szédülök,de még mindig mindent kihányok.
pl.mi lehet a háttérben?
2013. jún. 16. 15:47
6/9 anonim válasza:
Valami vírusra gondoltam esetleg... el kellene menned az ügyeletre, vagy legkésőbb holnap dokihoz.
7/9 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm a válaszokat!holnap elmegyek házidokihoz
2013. jún. 16. 16:35
9/9 A kérdező kommentje:
:) köszönöm! :/
2013. jún. 16. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!