Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A mosógolyóknak nagyon furcsa...

A mosógolyóknak nagyon furcsa szaga van. Lehet hogy ioncserélt vizet csinál?

Figyelt kérdés
Az ioncserélt víz (vagyis a mosógolyóval való mosásnál) a szag számomra nagyon vegyszeres és rossz lesz tőle a közérzetem.

2013. jún. 14. 01:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Már hogy csinálna ioncserélt vízet? Mivel?Egy szélhámos semmire nem alkalmas általálmány!

Vegyész

2013. jún. 14. 01:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor mi az az iszonyatos vegyszeres szag, ami a mosógépből jön amikor használva van?
2013. jún. 14. 12:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Milyen szagot szoktál érezni? Anyum fürdőszobájában én például szoktam erős klórszagot érezni, a saját fürdőszobámban pedig nem. Közös házban lakunk, tehát ugyanaz a minőségű víz folyik a vízvezetékben. A különbségek a következők: anyum fürdőszobájában van a mosógép, az enyémben nincs, anyum csapjain és zuhanyzójában nincs vízszűrő, az enyémeken van. Akkor nem lehet, hogy a csapvíz szagát szoktad érezni? Vannak, akiknek jobb a szaglásuk és érzik, hogy a csapvíz kellemetlen szagú, én is érzem és például nagymamám is, pedig elmúlt már 86 éves.

U.i.: semmilyen klóros szerrel nem takarítunk, így nem annak a szagát érezzük.

2013. jún. 26. 12:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Nekem kivételesen fura szaglásom van. kb 2-300 méterről megéreztem, hogy valaki cherry illatú cigit szívott, és mikor már mellette voltunk, anyám csak akkor érezte.

Néha a szagokról olyan szavak jutnak eszembe, aminek semmi köze a szaghoz.

Minden egyes alkalommal, mikor anyu mos, érzek egy nagyon furcsa szagot, és a szó ami eszembe jut: fukushima.

Azóta anya már vett egy másik mosógolyót, ami alapból illatos. Valami lila színű virág illata van.

2013. jún. 26. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!