A mosógolyóknak nagyon furcsa szaga van. Lehet hogy ioncserélt vizet csinál?
Már hogy csinálna ioncserélt vízet? Mivel?Egy szélhámos semmire nem alkalmas általálmány!
Vegyész
Szia! Milyen szagot szoktál érezni? Anyum fürdőszobájában én például szoktam erős klórszagot érezni, a saját fürdőszobámban pedig nem. Közös házban lakunk, tehát ugyanaz a minőségű víz folyik a vízvezetékben. A különbségek a következők: anyum fürdőszobájában van a mosógép, az enyémben nincs, anyum csapjain és zuhanyzójában nincs vízszűrő, az enyémeken van. Akkor nem lehet, hogy a csapvíz szagát szoktad érezni? Vannak, akiknek jobb a szaglásuk és érzik, hogy a csapvíz kellemetlen szagú, én is érzem és például nagymamám is, pedig elmúlt már 86 éves.
U.i.: semmilyen klóros szerrel nem takarítunk, így nem annak a szagát érezzük.
Nekem kivételesen fura szaglásom van. kb 2-300 méterről megéreztem, hogy valaki cherry illatú cigit szívott, és mikor már mellette voltunk, anyám csak akkor érezte.
Néha a szagokról olyan szavak jutnak eszembe, aminek semmi köze a szaghoz.
Minden egyes alkalommal, mikor anyu mos, érzek egy nagyon furcsa szagot, és a szó ami eszembe jut: fukushima.
Azóta anya már vett egy másik mosógolyót, ami alapból illatos. Valami lila színű virág illata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!