Vérnyomás? <<<<<<<<<<<<
Figyelt kérdés
üdv már 2 órája fáj a fejem nem hat semmi.. lehet a vérnyomás? méregetem a vérnyomásom kb 45 percenként az első érték 110-130 között van mindig a második meg 100-120 között a pulzus 60-70 között.. igazából a második érték soknak tűnik ,de az nem is tudom mit jelent.2013. jún. 8. 23:13
1/5 anonim válasza:
Tényleg sok! Milyen vérnyomásmérőd van? Csuklós,v. felkaros? A csuklós nem sokat ér.
Menjél el az ügyeletre,mert ha jó a mérőd kapnod kell valamilyen vérnyomáscsökkentőt.
2/5 anonim válasza:
Igyál egy pálinkát, kialszod magad és jónapot. Ha nem szokott ilyen bajod lenni, valszeg az időjárás az oka.
3/5 anonim válasza:
És figyelj oda a vérnyomásodra máskor is! Idegesség,fáradtság inkább a systolés(első) értéket emeli meg időlegesen. Ha a szisztolés érték normális, a diasztolés magas, akkor izolált diasztolés hipertóniáről beszélünk,amit kezelni kell.
4/5 anonim válasza:
A második érték nagyon magas, menj el a háziorvoshoz, hogy ott ő mennyit mér.
5/5 anonim válasza:
A második érték nagyon nem stimmel, szinte már megegyezik az első értékkel, pedig normál esetben 40-50 hgmm különbségnek kéne lennie.
Előfordulhat, hogy a vérnyomásmérőd rossz. Viszont ha még rosszul is érzed magad, akkor én a helyedben elmennék orvoshoz, mert ha tényleg ilyen a vérnyomásod, akkor sürgős segítségre van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!