5 darab Xanax. Tól mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 18:35
1/9 anonim válasza:
Elalszol. De amúgy a Xanaxtól nem igazán lesz bajod, ha két dobozzal veszel be sem.
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor jó. pedig reménykedtem hogy nem kelek fel :/
2013. jún. 8. 18:45
3/9 anonim válasza:
Én már egy szemtől is nagyon rosszul voltam. Halálfélelmem volt! Soha többé nem veszek be Xanaxot!!!
4/9 anonim válasza:
Valami azt súgja hogy valami bánatod van.
5/9 A kérdező kommentje:
kb. 10.en valahány másféle gyógyszert vettem be most.. :(( Senki sincs itthon de már járni alig bírok
2013. jún. 8. 21:39
6/9 anonim válasza:
Elalszol. De amúgy a Xanaxtól nem igazán lesz bajod, ha két dobozzal veszel be sem. <---- Úristen...ezt remélem viccnek szántad (annak is szar), 2 doboz xanax biztos, hogy halálos mérgezést okoz.
7/9 A kérdező kommentje:
már azóta többet is vettem be.. de lassan úgy érzem leszédülök a székről esküszöm.
2013. jún. 8. 22:06
8/9 anonim válasza:
Azt nem írtad, hogy hány mg-os tablettáról van szó, 0.5ösből 5 darabtól elég rendesen belehet állni (kicsit hasonló az alkoholhoz, ugyanazokra a receptorokra hat az agyban), elálmosít eléggé, de azért bealudni nem fogsz. Egyébként óvatosan vele, ez egy kábítószer, attól még, hogy gyógyszernek tartják, és fizikai függőséget okoz, pokoli elvonási tünetekkel (saját tapasztalat).
9/9 A kérdező kommentje:
A Xanax 0,5mg
2013. jún. 8. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!