Mi lehet ez? :o

Figyelt kérdés

Még nem állt be rendesen a menstruációm és 3-4 hónapja nem volt. Most mióta megjött (2 napja) olyan fura vagyok. Mindenen, de tényleg MINDENEN nagyon felidegesítem magam. Ha elkezdek beszélni valamiről akkor van olyan, hogy egy kis idő múlva azt gondolom, hogy "minek kezdtem bele ebbe a témába? Már nincs is kedvem befejezni" Vagy csak úgy szimplán nincs kedvem beszélgetni. Vagy ha valakinek írni akarok pl. facebookon akkor gyakran nincs is kedvem leírni. De van olyan is, hogy nem tudom összeszedni a gondolataim, elkezdek mondani valamit és aztán elfelejtem, hogy mit is akartam vagy megakadok. Ezek lehetnek a menstruációtól? Fáj a fejem, szédülök meg minden ilyen bajom is megvan, de az tudom, hogy attól. Ez az elsőnél is volt, viszont a többi nem.

A másik kérdésem, hogy ha fáradt vagyok (pl. most is) és elkezdek unatkozni akkor nagyon gyakran elbambulok. Tehát ültem anyáéknál a szobába és beszélgettünk aztán áttértek más témára ami nem érdekelt, de még egy kis ideig ott voltam, de akkor már így el-el bambultam. Ahogy átjöttem a szobámba folyamatosan bambulnék. Tudom, hogy mi történik körülöttem meg ugye írok, de jól esik bambulni a monitorra. És ilyenkor ebből így ki tudok rázódni egy kis idő után, de elég ijesztő mert ilyen még sose volt.

Ez mitől lehet, normális egyátalán? Előre is köszönöm!

13/L

2013. jún. 6. 16:36
 1/1 A kérdező kommentje:
Egyébként még annyi, hogy a bambulásos dolog is a menstruációm előtt kezdődött.(nem tudom, hogy van-e összefüggés) És tegnap a suliba ugye szokás szerint ordibált mindenki..nekem fájt a fejem, aztán erős nyomást éreztem és azt hittem, hogy elájulok. De ez csak pár percig tartott.
2013. jún. 6. 16:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!