Szerintetek van hatása a Buerlecithin-nek? Valaki ajánlana még koncentrációt, memóriát növelő dolgokat?
Figyelt kérdés
Májusban érettségi vizsga előtt apám hozott, én szedtem, bár annyira nem hiszek én ezekben. Talán mintha vizsgán jobban mentek volna a dolgok nem tudom. Lehet nem ettől, fogalmam sincs.
Most októberbe megint egy fontos vizsgám lesz, megint szedem, de igazából nem tudom, hogy mennyire hatásos, mert mérni ezt annyira nem lehet. Lehet, hogy csak pénzkidobás?
Tudnátok még ajánlani ehhez hasonló dolgokat? Akár természetes akár gyógyszert.
2009. okt. 8. 11:45
2/5 A kérdező kommentje:
Valaki más? :S
2009. okt. 10. 20:06
3/5 anonim válasza:
En 1 napi minimalis adagtol (3x15ml) elalmosodtam es aludtam+ Hanyingerem volt, fajt a gyomrom es szedelegtem. En nem ajanlom, akkor inkabb memolife. (Ja es rettenetes utoize van)
4/5 anonim válasza:
én amíg egyetemre jártam, sokszor használtam, és igenis segít! könnyebben tanultam és jobban meg is maradt a tananyag. mikor egy ideig nem lehetett kapni, kipróbáltam a memolife-ot és mellé lecitin kapszulát, na azok még együtt sem értek semmit...
5/5 anonim válasza:
Én érettséginél szedtem. Reggel 6-tól éjfélig tanultam. Csak evésnél pihentem. Nem voltam fáradt és nagyon könnyen tanultam meg mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!