Mikor múlik el az MBT cipő okozta lábfájdalom, izomláz?
Apukámnak szombaton volt a születésnapja, és tőlem meg anyámtól egy új MBT-t kapott. Még soha nem volt ilyen cipője. Ahogy az eladó is tanácsolta, egyelőre még csak napi 1-2-3 órát van a lábán (ma 4 órát volt a lábán) mondjuk nem is bírna többet. Nagyon fáj a lába, a sípcsontja húzodik, a bokája majd\' leszakad. El van keseredve nagyon, mondtam neki hogy ne bánkódjon, még csak szerda van, használja mindennap pár órát, és 1-2 héten belül el fog múlni, csak hozzá kell szoknia. Kizárt dolog hogy egy 60ezer forintos cipőhöz ne szokjon hozzá az ember lába.
Másnak is fájt benne a lába? Ugye jó lesz neki ha megszokja? Mikor múlik el a fájdalom?
Szerintem akkor fog apukád fájdalma elmúlni, amikor a lába hozzákriplisedik a cipőhöz. Én ezt nem várnám meg!
Egészséges lábnak ez nem természetes helyzet, ami ellen nyilván fájdalommal tiltakozik. Ha tovább erőltetitek, előbb-utóbb a láb hozzáidomul (nem kis fájdalmak árán) a
cipő szerkezetéhez (naiv ember: "na ugye, hogy megszokta!"), és később nyilván már csak ilyen kriplicipőben tud majd járni. Közben persze a béna testtartás miatt (amivel a fájdalmas járást próbálja elviselhetőbbé tenni) deformálódik a gerincoszlop is. Kell ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!