Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
3 éve észrevettem, hogy ha sok ember vesz körül rosszul leszek. 16 éves vagyok, 3 éve eleinte iskolai ünnepélyeken vettem ezt észre mikor beálltunk oszlopokba osztályonként. 5 percig is alig bírtam mert elkezdett leverni a víz és egyre rosszabbul lettem, a lábamon is alig bírtam állni. Amint kimentem a sorból a folyosó másik végébe,(egyedül) jobban lettem. Aztán új suli.. Tömegközlekedéssel kell bemennem(régi sulimba gyalog mentem kb. 10 percet) ami nagyban megnehezíti a reggeli nyugodt perceimet, azt hiszem figyelnek vagy akár gúnyolódnak rajtam, persze próbálom a legkisebb jelét mutatni, hogy ilyen bajom lenne , viszont ettől még jobban és jobban szorongok a sok ember között(mindig sokan vannak reggel). Mit tegyek? Mitől lehet ez? Valaki van hasonló helyzetben? Tudnátok adni tanácsokat?

2013. jún. 3. 22:18
 1/1 kukuriku92 válasza:
Tömegiszonyod van. Ideje lenne elmenni a kerületi pszichológushoz.
2013. jún. 3. 22:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!