Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Már napokóta zsibbad a jobb...

Már napokóta zsibbad a jobb kezem mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok mindennap elalvás előtt a jobb kezem elkezd zsibbadni és hideg is, 4-5 hónapja pánikrohamjaim vannak a körzeti orvos pszihiátriára küldött de csak juni 15-re van idő pontom ez a zsibbadás is lehet ennek a tünete?

19/f

2013. jún. 1. 23:44
 1/10 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettemmég írni hogy ezt még orvosnak nem mondtam mert az után hogy elmentem az orvoshoz
2013. jún. 2. 00:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem igazán pánik tünet. Inkább a nyaki gerinc elváltozásai okozzák. Meszesedés(bár ehhez még fiatal vagy),a gerinc "elmozdulása" okozgatja.
2013. jún. 2. 00:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Zsibbad a jobb kezed. Ez körülbelül annyira elég.. nagyon kevésre. Specifikáld édesem. Pontosan hol, milyen érzés, folyamatosan fennál, rosszabbodik. Amit a doktorbácsi kérdezne. Ha már azt szeretnéd h tippelgessünk neked, adj valami támpontot.
2013. jún. 2. 00:10
 4/10 anonim ***** válasza:
A gerinced nem mozdult el, azt éreznéd. Első voltam. Meszesedni se meszesedik semmid (csontjaid na ja). A zsibbadást az okozza h nyomás alatt van egy ideg. Hogy hol, melyik, azért kérdeztem amit előbb kérdeztem.
2013. jún. 2. 00:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Izé, mégiscsak második voltam. Sry.
2013. jún. 2. 00:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Hogyan érezné? Csigolya elcsúszásnak gyakran nincs más tünete,mint az érintet idegszál által beidegzett terület zsibbadása.
2013. jún. 2. 00:26
 7/10 anonim ***** válasza:

1., nem gépezel túl sokat? (és akkor az egér nyomkodásától kikészül a kezed, csuklód)

2., nem végeztél túl sok munkát? pl. felmosás?

3., ha valóban pánik rohamjaid vannak, akkor kipróbálhatod, hogy addig is szedsz: Wörishofener Nervenpflege-t. (Ez orbáncfű tabletta.) Kicsit álmosít, ha vezetsz személygépkocsit, akkor erre figyelj oda!

2013. jún. 2. 03:16
 8/10 anonim ***** válasza:

B1, B5, B12-vitaminhiány, Vas-és magnéziumhiány,

vagy lelki okok, félelem, pánik is okozhatja.

2013. jún. 2. 10:29
 9/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok hát gépezek szinte egész nap ettől is lehet?
2013. jún. 2. 16:29
 10/10 A kérdező kommentje:
és pontosabban az égész karom de legfőbbként a tenyerem és az ujjaim tegna este ökölbe szortttam a kezem és egy enyhe fájdalmat éreztem a hátam közepén
2013. jún. 2. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!