Mi van velem? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Mostanában sokat idegeskedtem és emiatt keveset aludtam. Azóta napközben nagyon fáradt vagyok, sokat ásítozok. Azt vettem észre, hogy mindenen nagyon könnyen felidegesítem magam. Van olyan gyerek a suliba akit nagyon utálok és van, hogy elmegy mellettem és beszólok neki (pedig nem ilyen voltam). Ha valaki olyan dolgokat mesél ami nem érdekel akkor nem hallgatom végig hanem megkérem, hogy ne mondja mert leszarom. Pedig eddig mindig mindenkit meghallgattam. Gyakran elbambulok, pl. labdáztam a kutyával és visszahozta a labdát és elbambultam egy kicsit és nem vettem el tőle egyből. De ha elterelem a figyelmem akkor elmúlik a fáradtság (nem bambulok és nem kalandozok el) és akkor jól érzem magam. Pánikbeteg is vagyok (ha ez számít) és mostanában volt egy pár pánikrohamom, gondolom a stressz váltotta ki, de ezt tudom kezelni. Most már semmi gond nincs. Hétvégén szerintem ki tudom pihenni magam. Szerintetek utána rendeződni fog a dolog vagy menjek szakemberhez?
Előre is köszönöm!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!