SOS. Nagyon rosszul vagyok és egyedül vagyok itthon. Mi lehet ez? Tudom, hogy korán van de nem tudom mit csináljak.
15 perc alatt MINDENHOVA ki kell érnie.
cirkuszoltam én is már velük nem egyszer, amikor leráztak azzal, hogy jaj foglalt az összes roham, akkor mondtam hogy oké semmi gond, akkor szépen ugrasszák a közeli nagyváros rokóját, kb 30 km-re van, és az is ott lett aztán kb 15 perc alatt. Roham üzemmódban azért mások azok a kilométerek ... 50 km se annyira vészes!
7-es vagyok!
Hogy is van ez? A 8-assal azonos tartalmú hozzászólást írtunk, s míg az övé 100 %-ban jó, addig az enyém csak 43 %. Még meg is jegyeztem, hogy mennyire egyformán gondolkodunk!
Szóval aki, akik abban leli(k) örömét, örömüket, hogy rám vadásznak, és az én válaszaimat pontozgatják zsinórban, kalákában lefelé (mert ezt egy ember ennyire, egy kattintással nem tudja megtenni), szóval akinek ez okoz örömet, hát tegye.
Nem átkozom meg érte, csak jó ha tudja: Isten szeme mindent lát, és az életben, életükben semmi sem fog történni véletlenül!
Alacsony vérnyomás és lehet, hogy a vércukrod is leesett.
Egész nap fogyasszál bőségesen folyadékot és egyél is rendszeresen kis adagokban. Legjobb ha az ágyad mellé készíted a vizet és reggel elfogyasztasz egy pohárral.
A többi már csak az ijedtség. Ha többször előfordul, akkor menj el házidokihoz és nézesd meg a vérnyomásod meg a vércukrod.
Kamaszkorban érdekes dolgokat művelhet a szervezet, főleg ha éppen menstruáció előtt/alatt vagy.
"Roham üzemmódban azért mások azok a kilométerek ... 50 km se annyira vészes!"
A hozzánk vezetö úton helyenként 40-nél gyorsabban nem LEHET menni, mert 30 cm-es kátyuk vannak, kanyarog az út és sok helyen teljesen beláthatatlan. Itt "roham üzemmódban" nem tud senki menni, mert csak egy rakás halott lenne a mentösökböl.
mi van ezzel a rendőrösdi mentőzősdivel???? miért?
egyébként nekem gyanús ez, mondjuk úgy, nem igazán tipikus a tünetegyüttes, és nem hiszem h csupán egy vérvétel és vizeletvizsg. kérdése lenne, na de ők tudják ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!