Mi lehetett velem éjjel? Miért riadtam fel emiatt rémülten?
A munkahelyemen (ahol már több, mint fél éve dolgozom, és imádom) minden este záráskor le kell adni másnapra az áru rendelést sms-ben. Soha semmi gond sem volt. Viszont ma hajnalban 4 körül ijedten felriadtam, hogy "úristen, nem küldtem el az sms-t". Legalább másfél órán át ébren forgolódtam, és próbáltam felidézni azt a pillanatot, amikor elküldtem az sms-t. Mindenre vissza tudtam emlékezni, hogy megírtam, mit írtam bele, miből mennyit kértem, stb, de az a mozzanat kimaradt, hogy rányomtam a küldésre is. Utána nagy nehezen elaludtam, de amíg be nem jöttem ma is dolgozni, és megnéztem, hogy elküldtem az sms-t, teljesen azt hittem, hogy nem.
Amúgy egy kicsit sem stresszes a munkám, és még ha tényleg elfelejtettem volna, akkor is lett volna rá simán megoldás, ezért sem értem, ezt a reakciót... Mi történhetett velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!