Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért fingok állandóan?

Miért fingok állandóan?

Figyelt kérdés
Újabban ( utolsó 2 hét kb.) egész nap csak pukkadozok,pedig ugyanúgy eszem mint előtte. Mi lehet a gond?
2009. okt. 3. 20:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
88%

Eddig bírta az emésztőrendszered.

Miket eszel egyáltalán?

Ha akarsz vmi érdekeset látni (gyomor kell hozzá) www.drnatura.hu

2009. okt. 3. 20:14
 2/22 anonim ***** válasza:
86%

:Derre a kérdésre bocsi, de nemtudok normális választ adni:Ddeh majdnem megszakadtam a röhögéstől a kérdés olvasása közben:P:D

de viccen kívül az öcsém is ezt csinálja, aamúgy ő 9 éves, semmit sem eszik meg, nagyon vézna meg minden, szval..ennek ellenére naponta nemistudomhányszor fingikxD

2009. okt. 3. 20:15
 3/22 A kérdező kommentje:
amit mindig is: kefirt,kenyeret,sajtot,húst,krumplit,salátát,gyümit,édességet,szóval semmi extra.Az utóbbi időben ha utánagondolok, a csípős paprika is bekerült az étrendbe.Talán attól van?
2009. okt. 3. 20:16
 4/22 anonim ***** válasza:
86%
Szeretném megkérdezni, hogy mozogsz-e eleget? Néha előfordul velem is, hogy munkahelyen reggelizek, ebédelek... és egész nap a gép előtt ülök. Olyankor azok az ételek is felpuffasztanak, amelyek egyébként nem. Néhány guggolás, hasprés és máris jobban vagyok. 32/N
2009. okt. 3. 20:19
 5/22 A kérdező kommentje:

másodiknak: XD XD!! Örülök hogy megnevettetem az embereket! na b@sszus,most is egy...már nem bírom,ráadásul büdös is...

25/L

6/22 anonim ***** válasza:
28%
Egy parafadugóval dugd be a segged, és máris megoldod a környezetszennyezés kérdését.
 7/22 A kérdező kommentje:

Kösz :S

Egyébként nem mozgok,sajnos...sokat ülök énis a gép előtt,illetve a munkahelyen. De erre nem is gondoltam,hogy a mozgáshiány miatt is lehet! Köszi!

2009. okt. 3. 20:24
 8/22 anonim ***** válasza:
93%

Én is azt hallottam,hogy ha valaki keveset mozog ellustulnak a belei.Nem szokott fájni a hasad,vagy a gyomrod?

Örülj,hogy kijön,mert a szélgörcs nagyon fáj!

2009. okt. 3. 20:34
 9/22 A kérdező kommentje:
igen, a gyomrom szokott fájni néha,feszit. Lehet ettől.
2009. okt. 3. 20:41
 10/22 anonim ***** válasza:
89%
Mennyit iszol naponta?
2009. okt. 4. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!