Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » MI bajom lehet? Menjek orvoshoz?

MI bajom lehet? Menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Már 2 napja nagyon fáj a gyomrom. Először azt hittem h azért mert éhes vagyok,miután ettem azután is fájt. Először arra gyanakodtam h tul sokat ettem. De már állandóan fáj. Szúró,feszítő fájdalom. Néha csak akkor szúr bele a fájdalom ha nagyot lélegzem. Mi lehet velem? Volt már vkinek hasonló problémája?
2009. okt. 1. 16:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem volt, mái napig nem tudom, hogy mi ez, de évente egyszer biztosan előfordul, de nálam álltalában fél-egy óra alatt el szokott múlni. Ha tovább tartana, biztosan elmennék orvoshoz, mert ez akár fekély is lehet. Szerintem te is menj el dokihoz.

Jobbulást!

2009. okt. 1. 17:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Gondolkodj el azon, hogy nyomaszt-e, stresszel-e valami. Attól is lehet.
2009. okt. 1. 17:17
 3/5 A kérdező kommentje:
fogjuk rá h nyomaszt vmi,de az nem 2 napóta hanem legalább egy hónapja. Nekem is elszokott mulni,egy másfél óra után. velem ilyen még nem volt. és eléggé meg vagyok ijedve :S
2009. okt. 1. 17:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Bizonyos epebántalmak is okozhatnak gyomortáji fájdalmat.

Érdemes lenne elmenned orvoshoz, hogy kiderüljön, gyomor, epe vagy "egyszerű" stressz a rossz közérzeted oka. Nem tanácsos ilyen erős fájdalmakkal sokáig tűnődni, mert komoly következményei (pl.gyomorvérzés) is lehetnek. Háziorvos az első állomás, ő továbbküld, ha úgy ítéli meg. Mielőbbi jobbulást!

2009. okt. 1. 17:27
 5/5 A kérdező kommentje:
ilyenkor pl: mikor kajálásután van ez a fájdalom,ha kakilok,akkor kicsit jobb. DE ha Pl. hirtelen iszom egy pohár vizet,akkor megint előjön
2009. okt. 1. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!