Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért nem érzem magam jól...

Csabi220 kérdése:

Miért nem érzem magam jól nagy tömegben? Többi lent

Figyelt kérdés
Napról napra egyre rosszabbul érzem magam nagyobb tömegben,de eddig sosem volt velem ilyen.a barátok mindig hívnak ide oda bulizni és már kellemetlen hogy sosem merek menni vagy ha megyek akkor viszem a telefonom és a fülesemet mert a zene addig is eltereli a figyelmem. Pl. múltkor oda jön egy tök ismeretlen srác kérdezni valamit és annyira elpirultam hogy kérdezte hogy jól vagyok-e,hívta a csapost hogy nem érzem magam jól azután már a kezem is remegett.Most már jobban érzem magam ha csak itthon ülök és kész.Már arra is gondoltam hogy egy picit sminkel ki pirosítom az arcom hogy ne látszódjon nagyon ha pirulok de úgy néztem ki mint 1 bohóc.Szülőknek elmondani sem merem mert nagyon féltenek engem fűtől-fától.

2013. máj. 13. 17:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Dianetika könyvben le van írva mi az irracionális viselkedés forrása.

Nézd meg a videóját neten.

+ egyél magas dózisú vitamint minden alap vitaminból. súlyemelőknek való boltban vagy vitaminboltban lehet kapni.

1000 mg Kalcium, 500 mg magnézium és 1000 mg c vitamin együttesen kimondottan kellemes, nyugtató hatású.

2013. máj. 15. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!