A barátom beletérdelt a halántékomba. Lesz valami ebből?
Figyelt kérdés
véletlenül akkorát beletérdelt a halántékomba hogy ilyet még soha nem érdeztem.nemérzem az egész fejem.a bal fülemre meg alig hallok. most mi lesz?2009. szept. 30. 21:08
1/5 anonim válasza:
Miért nem mentek be az ügyeletre, és vizsgáltatod ki magad? Szerintem egy enyhe agyrázkódást szenvedtél, de jobb lenne ha ezt inkább egy orvostól kérdeznéd meg.
2/5 anonim válasza:
He? mi? mi van? hogy mondtad? Ja, nekem is, igaz, negyven évvel ezelőtt volt.
3/5 anonim válasza:
agyrázkódás???? ezt hol olvastad, első..:S
4/5 anonim válasza:
Nefélj!
Amikor a 100 kilós skinhead teljes izomból bever egyet a halántékodra, és úgy megszédülsz, hogy majd összeesel, az is begyógyul előbb utóbb!
5/5 anonim válasza:
ez vmi agyjelenet eredmenye?:Shat sztem menj dokihoz,en felnek,hogy bajom lett..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!