Lehet attól bajom ha sok energiaitalt fogyasztok?
Figyelt kérdés
Egyébként a vérnyomásom átl. 90/70 körül mozog. Vagy mire van még hatással?2009. szept. 30. 14:40
1/8 anonim válasza:
szerintem lehet, mert megemeli a vérnyomást. állítólag volt aki infarktust is kapott emiatt fiatalon, de lehet h ez csak kamu sztori. inkább aludj rendesen és nem lesz szükséged az energia italra:)
2/8 anonim válasza:
A gyomrodnak se tesz jót,ha sokat iszol.
3/8 anonim válasza:
kitágítja az ereket és utánna nagy baj lessz (pontosan nem tudom, hogy mi) Szerintem csak akkor igyál, ha hosszú úton kell vezess (feltéve ha 18 éven felülí vagy) Máskor nem érdemes. Csak vagánykodás az egész. Azért alszol, hogy legyen energiád minek kell még fokozni? 12/L
4/8 anonim válasza:
OFF: 12 éveseknek nem kéne ilyen kérdésekhez hozzászólni. Minek írsz választ ha nem értesz hozzá? 12 évesen még elég az alvás, a napköziben úgysem nagy a hajtás.....
ON:
Egészséges, felnőtt szervezetben nem okozhat kárt az energiaital mértékletes fogyasztása.
1 energia ital= 1 erős kávé KOFFEINTARTALOMBAN.
Asszem rá is van írva a redbullra.
2-3 naponta egy doboztól semmi bajod.
5/8 anonim válasza:
Ha sokat iszol, 2 hónap alatt izomsorvadásod is lehet tőle.
Nem vicc, neten olvastam meg ismerősöktől is hallottam.
6/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk kávét nem iszok, de egy-két energiaitalt azért majdnem minden nap. Van hogy néhány napig egyet sem.
Na most akkor mennyi lehet a sok?
2009. szept. 30. 16:40
7/8 anonim válasza:
1) el lehet hízni tőle mert nagyon sok kalóriát tartalmaz 2) beindítja a szivedet (a kávé is) 3) vannak nagyon szénsavasak amik felpuffasztanak és elvileg higítja is a vért a szénsav, meg a zsívnek sem tesz jót
8/8 anonim válasza:
Ne igyál! Csak akkor ha tényleg nagyon az vagy.Igyál egy kis teát,rágcsálj el pár kemény kekszet,fuss egy helyben reggel,tornázz egy 5 percet.Ettől beindulsz,és nem leszel fáradt.Nem ajánlom az energiaitalt,mert nagyon káros :/ Hosszútávon beteg leszel tőle,és meszűnik a hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!