Tyúk vagy tojás? Mit tegyek?
Ez ezen a fórumon az első kérdésem, és tudom, sok volt ebben a kategóriában már, mégis szívesen venném, ha kaphatnék javaslatokat.
33 éves nő vagyok, és azt gondolom, alkoholista. Legalábbis az apám az volt, és én is szívesen iszom, ha stresszes vagyok...vagy rosszkedvű. Márpedig alapvetően azt gondolom, hogy az életnek semmi értelme. Mókuskerék, napi rutin, ugyanaz körbe-körbe.
A kérdés: az alkoholproblémámat kezeljem vagy a depimet, ami megoldja az alkoholkérdést is? Egyáltalán hogy másszak ki ebből?
A depressziódat kezeld, szerintem azzal elöbbre mész. Menj pszichológushoz, vagy az nagyon jó ötlet, ha változtatsz magadon: az öltözködéseden, az életmódodon. Ez azért segít, mert nem érzed azt, hogy kicsúszik a lábad alól a talaj.
Amúgy ismerem ezt a helyzetet: anyám klinikai depressziós, nagymamám alkoholista, és természetesen mindkettöt kellett örokölnöm. Teljesen megértelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!