A kis szarcsimbókokkal mit kezdjek amik a segszőrőmön ragadnak? Tisztagáz a kondenz csík a gatyában!
A sok hülye élcelődés ellenére ez egy reális probléma, különösen fiatal házasoknál kiábrándító, pláne ha a feleség is "illatozik" emiatt. Van több megoldás:
1.Amikor kitörlöd a feneked ne kend szét, hanem mindig a széle felől a közepe felé törölj. A szétkent maró széklet ártalmas a bőrödnek is (a tv-ben orrvérzésig nyomatják a babapopsi kenőcs Neogranormon reklámot)
2.A nedvesített WC papír egyszerű, mindenhol(munkahelyi- vagy más közösségi WC-ben) alkalmazható megoldás.
3.A XXI. századi megoldás a bidet a fürdőszobában. Nem is értem, a lányok hogy tudtak meglenni nélküle.
4.Esetleg közöld a partnereddel, hogy az alsónadrágot (és büdös zoknit) magad kívánok mosni.
5.A szaros gatyát Vanish-al mossad (van szappan alakban kézi mosáshoz és folyadék alakban mosógéphez adalékként)
6.Ázsiai népek reggel fogják a teáskannát, elvonulnak egy kies helyre és ott kimossák a kannából a kezükre öntött langyos vízzel a feneküket.
7.Ha elég magas vagy akkor szabványos magyar fürdőszobai mosdókagylóhoz háttal állva kimoshatod a feneked minden WC használat után azon frissiben. Folyékony szappan adagoló és csak erre a célra használható sötétebb színű törölköző legyen kéznél.
Szerintem ez gyakori probléma a férfiaknál, én mikor elmentem dolgozni már véresre töröltem a fenekem, mert nem bírom elviselni, ha szaros...
Az lett a vége, hogy inkább tartogattam, annak meg az, hogy megsérülhetett a vastagbelem a sok tartogatástól, és még orvoshoz is mentem...de hát rájöttem, hogy csak attól lehet, így kitaláltam, hogy bevittem egy doboz nivea krémet, és úgy mentem WC-re, hogy előtte bekentem vele...
Hát most ez se valami gusztusos történet, de nagyon jól működött.
Ezért szeretek itthon dolgozni, mert olyan nincs hogy nem mosakszom meg utána.
De más írta a rendszerességet, ami szintén fontos, így be tudod állítani, hogy otthon tudj elmenni, és akkor meg tudod mosni. Én nem is értem, hogyan lehet egész nap szaros seggel rohangálni...azt sem értem, hogy hogyan lehet kitörölni néhány szelet papírral? Hát akkor is szaros marad? És mi nevezzük magunkat civilizált társadalomnak, hogy kenegetjük a szart a saját bőrünkön? :)
Nem jó a terminológia. Az alsónadrágban hagyott ékes bizonyíték nem a "kondenzcsík", hanem a "féknyom" :)))
Azonkívül igen, moss s*gget kakkantás után, ennyi. Vízzel, és KÉZZEL. Alaposan. Igen, szaros lesz a kezed. Majd szépen megmosod utána, ennyi. Nem kell megijedni, majd ha lesz pici gyereked, lesz olyan, hogy könyékig szaros leszel, és nem a sajátodtól, mégis imádni fogod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!