Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért alacsony a testhömérségl...

Miért alacsony a testhömérségletem?

Figyelt kérdés

Megmértem kiváncsiságból és 35,6 C-t mutatott. aztán pár napra megint mert érdekesnek találtam, akkor is csak 36 c volt ma megint napközben megmértem (vasalás után) és 35,5 volt. Ez mit jelent?

azt megfigyeltem hogy soha nem vagyok betegségnél lázas. VMert eddig csak ha nagyon megfáztam mértem lázat és 37 körül volt csak mindig. lehet az nálam már láz? normális ez hogy ennyire alacsony? mert ugye az emberi testhömérséklet hónajban mérve 36,5-37 között van.

2008. jún. 16. 13:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is mindig ennyi, de sosem gondoltam, hogy ez rossz lenne. Most kíváncsiságból megmértem (ráadásul előtte főztem-mostam-takarítottam), és 35,9 volt :o) Mondjuk nem vagyok egy lázas fajta, pl a hőemelkedést meg sem érzem, nem is tudom, szokott e lenni?! Ha lázas vagyok, akkor mindig 39 fölött van. Na azt azért már megérzem, de nem ver le a lábamról. Hogy ez miért van, és hogy normális e, azt nem tudom. De engem nem zavar.
2008. jún. 16. 14:36
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
mert fázol!
2008. jún. 16. 14:41
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

mármint a testhőmérséKleted?

[link]

a tünetek alapján akár ilyened is lehet

2008. jún. 16. 14:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne ásson mindjárt gödröt magának? :)

Az se mindegy mivel méred meg! Nekem itthon van régi gyógyszertári higanyos lázmérőm, és automata digitális is. A digitális rendszeresen egy fokkal kevesebbet mutat, mint a higanyos!

2008. jún. 16. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!