Egy vörös nagy diónyi szabálytalan folt jelent meg a nyakamtól picit lejjebb és eléggé viszket,2 hete nem akar elmúlni mi lehet ez?
Figyelt kérdés
nincs ott kiszáradva a bőr sőt selymes talán s vakarástól,tegnap óta kenem testápolóval azóta nem viszket de a folt nem múlik el :(2013. máj. 1. 15:14
1/5 anonim válasza:
Hűha! Azonnal menj orvoshoz, mert kullancs okozta Lyme-kór gyanús vagy. A folt vörös /inkább bordó/, egyedül van /tehát nem páros/, nem viszket, de életveszélyes. Kenegetésre nem múlik el, bajt jelez. Én átestem ezen, de még idejében meggyógyítottak.
2/5 anonim válasza:
Gombás bőrfertőzés is lehet akár, ha viszket. Testápolótól nem fog elmúlni, mutasd meg a háziorvosodnak.
3/5 anonim válasza:
2 hete ott van és még nem voltál orvosnál? Mire vársz?
4/5 anonim válasza:
Első vagyok. Én mikor felfedeztem /nekem a jobb mellem hónalj felőli részén jelent meg a Lyme-kórt jelentő cékla színű nagy font/, azonnal mentem a kórház infectógiájára. A vévételből kimutatták a kullancs fertőzést és azonnal megkezdték a kezelést. Barátaink, ahol négyen voltak kirándulni és abból három Lyme-kóros lett, nem vették komolyan a tüneteket. Hosszú lenne leírni, de nézd meg a neten, mivel jár egy ki nem kezelt Lyme-kór. Monspart Sarolta a mai napig nyomorék tőle.
5/5 anonim válasza:
Én Lavyl Auricum Bőrregeneráló, kondicionáló, frissítő Testsprayt ajánlok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!