Mit tudok tenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
Vannak olyan helyzetek bizonyos társaságokban hogy leblokkolok,nem bírok feloldódni,és egy értelmes mondatot sem bírok kinyögni.
Iszonyatosan frusztrál,meg lehet ezt valahogy előzni hogy előjöjjön??
2013. máj. 1. 10:49
1/2 anonim válasza:
Ez velem is így volt sokáig, söt, önbizalom 0, egy kis senkinek éreztem magam mindenki mellett. Tudod, mit kell tenni? Azt mondják, az önbizalom belülröl jön. Nekem az segített, hogy kívülröl változtattam: átfestettem a hajam, máshogyan öltözködtem, stb. Na, és akkor kezdtem magamnak azt mondogatni, hogy más ember vagyok, mert ha nem voltam magammal megelégedve, azt mondtam, hogy nem én vagyok, és lassan kezdtem helyreállni. Ha gondolod, írj privit, beszélgethetünk! :)
2/2 A kérdező kommentje:
Érdekesnek tűnik köszi:)
2013. máj. 31. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!