Rekedtségre mi a legjobb és leggyorsabb gyógymód?
Szombaton az MKB-Kiel meccsen sajnos sikerült túlerőltetnem a hangomat, pedig tisztában vagyok vele, hogy a kiabálásra / ordibálásra igen érzékeny a torkom - de hát a szurkolói hév ugye! :) Azóta be vagyok rekedve, tegnap borzalmas napom volt, egyszerűen elfáradtam a beszédbe, ma már egy fokkal jobb, de még mindig nem az igazi. Ráadásul szerenádra kellene menni, ahol énekelni is jó volna, de azt hiszem, hogy azt a részét én ma kénytelen leszek kihagyni.
Nyilván a rekedtségre majdnem mindegy, hogy az ember mit eszik / iszik, mivel helyileg nem lehet kezelni, de mégis, tud valaki - valami jól bevált módszert, ami működhet? Ittam kalciumot, vettem be aszpirint is gyulladáscsökkentőként, mézes tea, minden megvolt, de ha javult is, csak minimálisan. Köszönöm előre is a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!