Mennyi az a minimális időtartam, amennyit ki kell aludni naponta?
Figyelt kérdés
Szal nem szeretek sokat aludni, mert elvesz az életből, de beteg sem szeretnék lenni miatta. Adj tanácsot kérlek.2013. ápr. 29. 00:46
1/5 anonim válasza:
Ez az amivel nem szabad spórolni. Kicsinál hosszútávon. 7-8 óra kell naponta.
3/5 anonim válasza:
Ez egyénenként változó. Van akinek 4-5 óra elég, van aki 8-10 órát alszik. Ez függ az alvás minőségétől, mélységétől, az életkortól és a fizikai, szellemi tevékenységtől. Annyit kell aludni, amitől kipihentnek érzed magad.
4/5 anonim válasza:
Kisgyerekeknél 8-10 óra, özön teszt bizonyítja, hogy az ennél kevesebb alvás egy 10 éves gyereket egy 7 éves szintjére viszi. Ahogy növekszünk, csökken az alvásigényünk, én 7 órát alszom naponta, így vagyok kipihent, az ettől kevesebbet és többet is megérzem.
5/5 anonim válasza:
Annyit aludj, hogy reggel teljesen frissen és kipihenten ébredj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!