Melyik a legerősebb fájdalomcsillapító ami vény nélkül kapható? (fogfájásra)
Már biztosan megoldódott a problémád.., így vagy úgy, de ilyenkor nekem az Apranax használ.
Vény nélkül is kapható, tavaly olyan 1500,- Ft körül volt, ha felírták, akkor a felébe került.
Nem tudom most mennyi!
Nagy kék kapszula, elvileg 24 órás hatással.., de ez azért ennél jóval kevesebb, de gondolom ez egyénenként változó.
Nekem kb 20 percen belül hatott.
Jól jöhet ez még esetleg a későbbiekben.
Én a sóra esküszöm. Bölcsességfog problémám volt, úgy jött világra a lelkem, hogy darabokra volt törve a koronája szépen letörött. Iszonyatosan kínlódtam és rettenetesen fájt.3 apranax és egy saridon nem segített a problémán és akkor már ott voltam, hogy kész végem van.Ekkor ajánlotta egyik kolléganőm a sót. Nekem akkor már minden mindegy volt, kipróbáltam. Kéz mosás, pici víz az ujjra, belemárt a sóba, ujj be a szájba a fájós ínyre, fogra. 10 perc mindössze ennyi volt és örömömben majdnem sírtam, hogy ez tényleg használ. (azt hiszem vmi idegölős dolog van benne, mármint a só öli az idegeket vagy mi) Órákon át hatott a dolog (hozzáteszem ez péntek este kezdődött nálam, ügyeletes fogászat a környéken sehol, így hétvége kínlódással telt volna, ha nincs a só) Amikor kezdtem érezni, hogy kezd fájdogálni, újra bekentem, volt hogy 12 óra hosszát nem fájt egyáltalán. Amúgy elég kegyetlen egy érzés, mert valljuk be a tömény só nem kellemes,beindítja a nyáltermelést rendesen, köpködsz utána, de hatásos.
Amúgy cataflam-V (vízben oldódó a legjobb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!