Wellnessezés után nem pont hogy jól kellene éreznie magát az embernek?
20 éves lány vagyok, van mindenféle bajom, na de ez nem is fontos, tegnap wellnessparkban voltam: fittnessterem, szauna, gőzfürdő, pezsgőfürdő, tepidárium. Nagyon jól éreztem magam, semmit nem vittem túlzásba, mindent csak addig, amíg jól esett.
Ma reggel olyan fejgörcsre ébredtem, hogy azt hittem, meghalok, szó szerint fogtam a fejem, mert úgy éreztem, szét fog robbanni. Még mindig fáj, de azért nem annyira. Rossz a közérzetem, fáj a térdem (amúgy is szokott mert "térdes" vagyok, de most nagyon), fáj az alhasam, furcsán fáj, rossz a gyomrom is és szédülgetek. A vérnyomásom normális.
Vajon lehet ez a tegnapi naptól? De nem értem én ezt...
Mondjuk a szauna nem mindenkinek ajánlott, de ha térdes vagy akkor a fittness se.
De ez a te hülyeséged, mert tudod magadról és akkor meg is belemész.
Mondom, nem erőltettem meg magam. Annyira nem szar a térdem, csak nem erőltethetem meg nagyon (nem is tettem)
Szaunában voltam egyébként a legkevesebbet pont :D (Az 50-60 fokot még bírtuk, de a 88 fokról már 1 perc után lemondtunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!