Ez allergia lehet? Esetleg pollenre agy porra?
Figyelt kérdés
Van itt valaki aki allergiás, porra vagy pollenre? Nekem allergiám lehet? 5 napja nehezen kapok levegőt, sokszor érzem, hogy a tüdőmnél nyom, minden reggel arra kelek hogy tele az orrom szárazzal, aztán a nap folyamán többször van ilyen. Néha tüsszögök, néha viszket az orrom és a szemem. De ez a nehézlégzés aggaszt a legjobban. Vasárnap voltam ügyeleten, azt mondták tüdőm tiszta, lehet allergia, én gondoltam arra hogy a mogyoró pollenjére meg a háziporra, mert van 3 nagy mogyoró bokrunk igaz elvirágoztak már, de barkák még vannak rajta, a háziporra meg azért gondoltam, mert télen is állandóan tele az orrom. Allergia tesztre kell beutaló? Tüdőgondozóba kell menni?2013. ápr. 24. 14:16
1/1 anonim válasza:
Igen,a tüdőgondozóban megcsinálják, de kell beutaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!