MELLÉKVESE FÁRADTSÁGOT vizsgálnak orvosi rendelőben, valódi orvosok?
Tudom kicsi hülyén hangzik a kérdésem. Szeretném magam kivizsgáltatni ezen a téren, mert gyanítom nincs minden rendben itt...viszont jól képzett szakemberhez mennék. Van ilyen itt Pesten?
Előre is köszi!
Mégis miről beszélsz, mi a büdös franc az a mellékvese fáradtság??!? Nem tegnap óta nyomom az eü-ben, de ilyet még nem talált ki senki..
És miből gondolod, hogy valami nem stimmel a mellékvesédnél?
Kedves hozzászóló!
Angolból fordítottam tükör fordítással, szóval lehet magyarul más kifejezést használnak.
Tömören összefoglalva a krónikus fáradtság kezelése érdekelne...sok egyészségügyi gondom volt az utóbbi pár évben...nagyon nem voltam fitt. A problémáim túlnyomó részén remekül segített egy diéta, ergo testileg már nem vagyok fáradt és nincs tele a testem gyulladással sem.
Viszont megmaradt az a bizonyos "agyi köd", ami baromira idegesít...főleg hogy ennyire jól haladok a megoldás felé...örömmel töltene el, ha ez is megszűnne, ha már a többi egészségügyi gondom megszűnt.
Memória zavar és ködös agy.
De hozzászólásod stílusa alapján úgy gondolom, a krónikus fáradtság, mint olyan sem létező fogalom a szótáradban.
Hogy jobban értsd mire gondolok, sajnos angolul van:
Köszi szépen!
Végre egy hasznos hozzászólás :-)!
Azt hiszem egyszerűbb lesz magán endokrinológushoz fordulni.
Tudod esetleg miket kéne kivizsgálni?
Köszi előre is!
Nekem nézték ezt a DHEA-t vagy mit...és határétéken kívülre esett. Gondolom az nem szokott annyira jót jelenteni, de nem izgattam annyira magam, mert a diéta miatt viszont ezer más értékem ismét végre normálba került...nem tudtam, hogy ez azzal függhet össze...a neten mintha a tesztoszteronnal kapcsolták volna ezt össze, ami nekem magas volt korábban, de már nem az...gondoltam, mert a DH akármi is rendeződik.
De akkor majd viszem ezt a leletet is, ha eljutok egy jó endokrinológushoz!
Napi Cortizolt is néztem, de nyálból nem vérből...annak nem tudom még az eredményét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!