Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miert van allandoan migrenes...

Miert van allandoan migrenes fejfajasom, es mit csinaljak?

Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 11:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Biztos vagy benne, hogy migrénes fejfájásod van? Orvos lásson mindenképpen, elmúlasztani nem tudja, csak a tüneteket kezelni. Fiú/lány? Nőknél/lányoknál többnyire a hormonok a ludasak, vagy a környezet, tehát valami, amit pszihésen nem tudsz elfogadni, és a szervezet igy harcol ellene, hogy tüneteket produkál. Egészen fiatalon nekem is volt, és végső kétségbeesésemben megkérdeztem az orvost, hogy mikor fog már ez elmúlni, és csak nagyot néztem amikor azt mondta, hogy mihelyt szülök egy gyereket, elfelejthetem, és láss csodát, talán a terhességem első napjaitól megszűnt a fejfájásom. Kicsit lehetetlenül hagzik, tudom, és nem szeretnék álltalánositani, de van benne igazság.

Annak idején nagyon erős gyógyszereket szedtem, és még az sem segitett mindig. Stresszmentes környezet, testmozgás, egészséges életmód, talán kicsit befolyásolhatják, de megszüntetni a panaszokat ők sem tudják.

2009. szept. 25. 12:05
 2/5 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt,no vok.en is gondoltam hormonra,de nem akarom abbahagyni egyelore,m nem akarunk meg gyereket.faradt is vok nagyon,az az igazsag.hetfon megyek orvoshoz,ha minden igaz,viszont nem akarok fajdalomcsillapitokon elni
2009. szept. 25. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem évekig voltak migrénjeim,2 éve van egy cicám azóta nem volt...kivéve egy alkalmat,mikor én hülye kipróbáltam egy új parfümöt..viszont kipróbáltam,amit ajánlottak rá:Sinol orrspray..3000 forint körüli áron van,de nagyon hamar használt...jobbulást kívánok!
2009. szept. 26. 16:34
 4/5 A kérdező kommentje:
nekunk is van cicank, nem is egy, hanem sok, meg kutyaink is vannak, nalam nincs valtozas. a nyolcadik napnal tartok :(
2009. szept. 27. 15:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Én onnan tudom,ha migrén kezdődik,hogy rosszul kezdek látni,émelygek,általában időváltozás,front elött jelentkezik,és mivel ez mostanában elég gyakori,ezek a tünetek is sűrűbbek.Ilyenkor egy szem Quarelin tablettát beveszek,és a fejfájásig el sem jutok.Ez direkt migrénre van,háziorvos írhatja fel.
2009. szept. 27. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!