Miert van allandoan migrenes fejfajasom, es mit csinaljak?
Biztos vagy benne, hogy migrénes fejfájásod van? Orvos lásson mindenképpen, elmúlasztani nem tudja, csak a tüneteket kezelni. Fiú/lány? Nőknél/lányoknál többnyire a hormonok a ludasak, vagy a környezet, tehát valami, amit pszihésen nem tudsz elfogadni, és a szervezet igy harcol ellene, hogy tüneteket produkál. Egészen fiatalon nekem is volt, és végső kétségbeesésemben megkérdeztem az orvost, hogy mikor fog már ez elmúlni, és csak nagyot néztem amikor azt mondta, hogy mihelyt szülök egy gyereket, elfelejthetem, és láss csodát, talán a terhességem első napjaitól megszűnt a fejfájásom. Kicsit lehetetlenül hagzik, tudom, és nem szeretnék álltalánositani, de van benne igazság.
Annak idején nagyon erős gyógyszereket szedtem, és még az sem segitett mindig. Stresszmentes környezet, testmozgás, egészséges életmód, talán kicsit befolyásolhatják, de megszüntetni a panaszokat ők sem tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!