Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan lehetne több energiám?

Hogyan lehetne több energiám?

Figyelt kérdés
Az egész napos munka után annyira elfáradok, hogy mire hazaérek, mert semmihez nincs kedvem. Mit tehetnék ellene?
2009. szept. 24. 09:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha van este némi időd, mert nem esel be este az ágyba egyből a fáradtságtól hallgass valami kellemes zenét amit szeretsz. Kellemes lehet kedvenc könyv olvasása, egy finom tea, egy illatos aromafürdő, ha van párod masszírozhatjátok is egymást. Ha esetleg ülőmunkát végzel az esti torna is felfrissíthet.
2009. szept. 25. 04:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a problémám, semmihez nincs kedvem.(Most is a gép előtt ülök, hajmosás helyett:D) Sokszor meg kell erőltetnem magam, hogy csináljak valami hasznosat. Te is tedd ezt, de az ágy közelébe ne menj, mert akkor a fáradtság lesz úrrá rajtad! De úgy is jó, ha alszol egy kicsit és utána teszed azt, amit szeretnél.
2009. szept. 25. 17:54
 3/3 anonim válasza:
ha elküldöd az email címedet akkor küldök egy könnyen elkészíthető, finom, receptet amitől visszakapod az energiád. és nem leszel fáradt!én is mindig ezt szoktam enni ha fáradt vagyok, és bevált!
2009. szept. 26. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!