Kemoterápia után meddig lehet láz,?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 20:09
1/11 anonim válasza:
Mit jelent a kemoterápia után? Mikor kapta az utolsó kezelést?
2/11 A kérdező kommentje:
már 2 hete
2013. ápr. 14. 20:43
3/11 anonim válasza:
Akkor irány a kórház, a kezelés után 10-14 nappal üt be a citopén krízis, 0 fehérvérsejttel, ilyenkor minden fertőzés nagyon veszélyes.
4/11 A kérdező kommentje:
Te Dr vagy hogy tudod? Bocsi..
2013. ápr. 14. 20:49
5/11 anonim válasza:
Nem, csak a gyerekemmel végigcsináltam.
6/11 A kérdező kommentje:
Értelek. fde volt már bent a sürgösségin is 1 éjszakát . infuzio 2 üveg. Kijött tovább lázas hol kevésbé hol jobban.
2013. ápr. 14. 20:53
7/11 anonim válasza:
Az onkológussal beszéltetek már?
8/11 A kérdező kommentje:
Nem csak házi orvossal. Nem értemezt mikor lesz vége. Rubofent szed. Lehet az nem is olyan jo??
2013. ápr. 14. 20:56
9/11 anonim válasza:
Az onkológiát hívjátok, ők megmondják mi legyen. Mikor néztek vérképet, mióta lázas és mennyire?
10/11 anonim válasza:
Üdv, én gyerek vagyok budapesten kezeltek.Sugár 3 hetente egy kemó, de volt hogy az állapotom miatt elcsúszott. Nekünk mindig azt mondták ha láz van akkor egyből menjünk be.
Felnőtt esetében nem tudom, de hívjátok az onkológiát ott biztos megmondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!