Házi praktikák mandulagyulladás ellen?
Figyelt kérdés
1,5-2 hete fáj a bal mandulám. Se a torkom, se a jobb mandulám nem fáj, náthás nem vagyok, csak a bal oldal van bedagadva picit. Nyelni már nagyon nehezen tudok, még vizet is. Van valami házi praktika, amivel ezt lehetne kezelni? Köszönöm a válaszokat előre is!2013. ápr. 10. 19:51
1/4 anonim válasza:
Azért 1,5-2 hét után már érdemes elmenni szakrendelésre. Lázad van? Ha igen, akkor mindenképpen orvos. Nekem is sokszor fájt korábban. Sokat jelent, ha egészségesek a fogaid (nem gyulladtak). Gyógyszerek közül nekem a torokfertőtlenítők és a Bioparox segített leginkább. Azon kívül kamilla teás borogatás a nyakra, ha tudsz úgy aludni, akkor éjjelre is.
3/4 anonim válasza:
Fontos az antibiotikum szedése, amit orvos ír fel, mert nagyon komoly szövődményeket okozhat egy mandulagyulladás! Ezzel ne "viccelj"! Miért nem akarsz orvoshoz menni? Valahogy próbáld rászánni magad.
4/4 anonim válasza:
Hideg sós vizes gargalizálás (sok sóval)! Próbáld ki 2-3 napig amilyen gyakran csak tudod, este lefekvés előtt is mindenképp, ne igyál utána. Ez lefertőtleníti. Nekem bevált, miután a 2. antibiotikum kúra sem segített, és írták volna fel a következőt..... Azóta is csak ezt használom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!