Fáj lent a hasam alja, főleg ha megyek. Mi okozhatja?
Aranyér gyulladásom van, már egy jó ideje, háziorvossal irattam fel kúpot/krémet. Többfélét próbáltam de semmi.. Jövőhéten pedig nőgyógyászati műtétem lesz. Szóval nem lenne jó ha most megjönne vagy petefészek gyulladás..meg egyebek lenne.
Na a lényeg, hogy tegnap este nagyon fájt "izomlázam" volt a két combom tövébe, kiterjedt a combomra is meg a hasam aljára is kicsit. Reggel felkelés után elkezdett fájni a bal oldalon a hasam alja ott a medence környékén. Járás közben főleg fáj. Nem elviselhetetlen a dolog... Most elkezdett fájdogálni a jobb oldal is.
Egyszer pisilés közben pár napja egy kis véres cucc volt, de télleg nagyon kevés. Nem jött meg, nincs is itt az ideje. A mensim 32-34 napos most valahol a 21.nap környékén vagyok.
Anya már aztmondja hipohonder vagyok...hogy mindent bebeszélek magamnak, meg neten diagnosztizálom a bajom... Aranyérrel orvoshoz műtétem után tudok elmenni csak, mert akkora van időpont.
Mitől fájhat? 17/L
Szia!
Csütörtökön uszodában voltam, szaunáztam is. Másnap nekem is elkezdett fájni a hasam alja a bal oldalon. Csak akkor fáj, ha megyek és a bal lábamra nehezedek rá. Vasárnap pedig lebetegedtem, valami influenza szerű. Elképzelhető, hogy mind2nknek az izomláz miatt van ?
Nem nekem nem izomláz... sajnos :(
Hiába kaptam gyógyszert, és kamillateát iszok semmi.. szerintem egy nőgyógyászt is fel kéne keresnem, hogy nem-e a méhemmel vagy petefészek vagy mik vannak ott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!