Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Fáj lent a hasam alja, főleg...

Fáj lent a hasam alja, főleg ha megyek. Mi okozhatja?

Figyelt kérdés

Aranyér gyulladásom van, már egy jó ideje, háziorvossal irattam fel kúpot/krémet. Többfélét próbáltam de semmi.. Jövőhéten pedig nőgyógyászati műtétem lesz. Szóval nem lenne jó ha most megjönne vagy petefészek gyulladás..meg egyebek lenne.

Na a lényeg, hogy tegnap este nagyon fájt "izomlázam" volt a két combom tövébe, kiterjedt a combomra is meg a hasam aljára is kicsit. Reggel felkelés után elkezdett fájni a bal oldalon a hasam alja ott a medence környékén. Járás közben főleg fáj. Nem elviselhetetlen a dolog... Most elkezdett fájdogálni a jobb oldal is.

Egyszer pisilés közben pár napja egy kis véres cucc volt, de télleg nagyon kevés. Nem jött meg, nincs is itt az ideje. A mensim 32-34 napos most valahol a 21.nap környékén vagyok.

Anya már aztmondja hipohonder vagyok...hogy mindent bebeszélek magamnak, meg neten diagnosztizálom a bajom... Aranyérrel orvoshoz műtétem után tudok elmenni csak, mert akkora van időpont.

Mitől fájhat? 17/L

2013. ápr. 7. 18:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne neten diagnosztizáld magad, hanem menj orvoshoz. Nem biztos, hogy az aranyér az oka a hasfájásodnak.
2013. ápr. 8. 07:12
 2/5 anonim válasza:
100%

Szia!

Csütörtökön uszodában voltam, szaunáztam is. Másnap nekem is elkezdett fájni a hasam alja a bal oldalon. Csak akkor fáj, ha megyek és a bal lábamra nehezedek rá. Vasárnap pedig lebetegedtem, valami influenza szerű. Elképzelhető, hogy mind2nknek az izomláz miatt van ?

2013. ápr. 10. 08:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem nekem nem izomláz... sajnos :(

Hiába kaptam gyógyszert, és kamillateát iszok semmi.. szerintem egy nőgyógyászt is fel kéne keresnem, hogy nem-e a méhemmel vagy petefészek vagy mik vannak ott...

2013. ápr. 10. 13:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Na látod, ez bölcs gondolat. Mármint, hogy nőgyógyászt kéne felkeresned.
2013. ápr. 10. 13:34
 5/5 anonim válasza:
Lehet, hogy nálad más a probléma, de elég hasonlónak tűnik. Nekem is még mindig fáj... Ha ülök, akkor nem, nekem is leginkább csak járás közben. Ma voltam orvosnál, és azt mondta, nem izomláz, viszont megerőltettem az egyik izmot amikor úsztam (gondolom te is, mivel izomlázad volt) és még az van gyulladásban/görcsben. Ezért fáj pl. járás közben, mert akkor működik az az izom. Idő kell neki, de nem nagyon kell kezelni, csak max. izomlazító krémet lehet rá kenni. Szerintem nálad is ez lehet a baj, mert elég nagy a hasonlóság: az izomláz után lett mind2nknél, kb. ugyanott található, neked is leginkább csak járás közben fáj, de elviselhető mértékben és még egyikőnknek sem múlt el... Szerintem ne aggódj, ez lesz az, hacsak nem mégis mások a tüneteid... :) Mit gondolsz?
2013. ápr. 10. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!