Stressz, szorongás jelei ezek?
Figyelt kérdés
Normális alvás után is napközben úgy érzem, mintha nem aludtam volna, náha valótlannak érzek helyzeteket. Sokszor érzem azt, mintha bizonyos dolgokat feleslegesen csinálnék és nem tudom magam lefoglalni. Fejfájás, fülsípolás is előszokott jönni. Valamit lehete ez ellen tenni?2013. ápr. 6. 19:52
1/6 anonim válasza:
Ez elég rosszul hangzik...akár valamilyen agyi történés is lehet mögötte. Persze nem akarlak megijeszteni! Mióta van ez? Ha már egy ideje, akkor érdemes lenne orvoshoz menned szerintem.
2/6 anonim válasza:
Tudod, először van a stressz, meg a szorongás, és ez okozza a tüneteket. Vagyis ha te magad nem tudod, hogy stresszelsz e, akkor nem is stresszelsz. A tünet amiket leírtál, egyáltalán nem utal erre. Menj el a háziorvoshoz, és mondj el neki is mindent. Ő találni fog rá megoldást, meg kérdezni is fog tőled, és akkor olyant is tudsz mondani, ami tényleg utalhat valamilyen betegségre.
3/6 anonim válasza:
Valszeg nehézfém. Am ha olvasgatsz idegrenszeri betegségeket, akkor valszeg 1-2 dologban magadraismerhetsz, mégha nem is feltétlen olyan súlyossággal.
4/6 A kérdező kommentje:
Egyensúlyzavarom az van már hatodik éve. Igazából egy apróbb rossz híren is megérint, felizgat.
2013. ápr. 6. 21:41
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!
2013. ápr. 6. 21:41
6/6 anonim válasza:
hogyha én szorongok és stresszelek akkor izzad a tenyerem görcsöl a hasam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!