Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy lehet a legkönyebben...

Hogy lehet a legkönyebben lebetegednem? Egy kis lázat meg megfázást akarok! Holnapra akarom mert nem akarok suliba menni:D

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 16:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ismerek olyan embert, aki mindig így írt a számítógépen, de persze az órákon, nem aztán véletlenül a hogyok helyett "h"-t írt...
2009. okt. 5. 12:53
 22/27 anonim válasza:
100%
Ez nem szleng, hanem a társadalom, a gyerekek korcsulása, butulása. Sajnos.
2009. okt. 14. 08:21
 23/27 A kérdező kommentje:
apátok fa'z\'t korcsulás kitünő tanuló vagyok fas'zopó gec\'k
2009. okt. 16. 16:45
 24/27 anonim ***** válasza:
Akkor te minek neveznéd ezeket a kifejezéseket? (vok, pux, thx, stb.) Magyarnak semmiképp.
2009. okt. 17. 13:08
 25/27 anonim válasza:
58%
semmi baj nincs vele , ha tud normálisan is írni.
2010. júl. 3. 19:04
 26/27 anonim ***** válasza:

1. elmész orvoshoz megjátszani magad. [ legtutibb ]

2. otthon maradsz mondván fáj a hasad / a torkod

3. lázas vagy, amit könnyen előidézhetsz egy kis krétával , vagy sós kávé ivásával. legújabb a fosatótea. de okosan ám ! gonosz tea :D:D

2010. okt. 17. 21:21
 27/27 anonim ***** válasza:
Mű lázgenerátor ha odanyomod a homlokot az olvasólámpa elé. Persze csak ha kézrátétellel ellenőrzik a szülők. A lázmérő már keményebb dió, de arra is van megoldás (a higanyosra), de hadd ne áruljak el mindent, legyél kreatív. Egyébként a legtöbb háziorvos rendes és bemondásra ír neked igazolást, ha meg nem menj át másikhoz. Lógni én ritkán lógtam tesiből felmentést viszont mindig el tudtam intézni, ahhoz nem kell nagy színészkedés gyomorrontást, fejfáját megjátszani.
2010. nov. 2. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!