Elájultam a discóban,16 éves fiú vagyok, kb fél perc volt az egész, lehetek epilepsziás?
Az elájulás nem feltétlenül jelent epilepsziát sőt alig valószínűsít ilyet. Fényvillódzás azonban valóban kiválthat ilyesmit ha van rá hajlam.
Ebben a korban egyébként hajlamos lehet az ember ájulékonyságra, de akkor sem egészséges vagy normális.
A disco nem igazá biztonságos se nem egészséges hely.
Nagy hangerő okozhat egyensúlyzavart is.
Elemezd végig a következő kérdéssort:
0.) Szokott-e máskor máshol is ilyesmi előfordulni ?
1.) Alapvetően nem vagy-e túl sovány - fogyózás stb ?
2.) Aznap rendesen ettél-e ?
3.) Mit és mennyit ittál ?
4.) Bagózol-e ?
5.) Szedtél-e valami szert ? Esetleg gyógyszert ?
6.) Kizárható-e hogy nem kevertek valamit az italodba, (vagy szívattak veled valamit preparált cigarettába) ?
7.) Kikkel ismerkedtél ? Fiú lévén gyanús lehet összeszokott együttműködő lánytársaság érdeklődése.
Lehet te örülsz neki - ám nem biztos, hogy azért mert nyerő vagy !
Végezetül: a Disco veszélyes üzem. Mocsár.
Ne légy naiv.
Én igazából csak azért mennék ilyen helyre, hogy valakit kimentsek onnan - esetleg magamnak :-)
Az ember aki lazít - könnyű préda. Ahol préda van ott leskelődik vadász is. Ahol nem ismert és megbízható társaság van - bármi érhet, ha lazítasz.
Az "itatás" ma nagy divat - a tünete gyors eszméletvesztés. lehet azért tértél túl hamar magadhoz, mert még nem ittál elég alkoholt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!