Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Elájultam a discóban,16 éves...

Elájultam a discóban,16 éves fiú vagyok, kb fél perc volt az egész, lehetek epilepsziás?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 5. 09:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ja-ja :)
2013. ápr. 5. 11:42
 12/20 anonim ***** válasza:
Melyik dizsiben adnak legálisan 16 évesnek sört meg csavarhúzót?
2013. ápr. 5. 11:45
 13/20 anonim ***** válasza:
Ennek nem a betegséghez hanem a h*lyeséghez van köze...
2013. ápr. 9. 10:16
 14/20 A kérdező kommentje:
Hülyeség?Akkor mért vagyok elküldve kivizsgálásra,voltam a gyerekorvosnál,gyerekideggyógyászatra kell időpontot kérnem....
2013. ápr. 9. 11:36
 15/20 anonim ***** válasza:
Talán mert azt a részt kifelejtetted a doktorbácsi előtt, amikor ott állt melletted anyukád is, hogy taj részegen evés nélkül partyztál 16 évesen egy diszkóban, talán ezért.
2013. ápr. 9. 11:39
 16/20 A kérdező kommentje:
Mondtam a doktornőnek,hogy ittam alkoholt!
2013. ápr. 9. 12:05
 17/20 A kérdező kommentje:
Ja és nem voltam részeg!!!!!
2013. ápr. 9. 12:06
 18/20 KovA1963 ***** válasza:

Az elájulás nem feltétlenül jelent epilepsziát sőt alig valószínűsít ilyet. Fényvillódzás azonban valóban kiválthat ilyesmit ha van rá hajlam.

Ebben a korban egyébként hajlamos lehet az ember ájulékonyságra, de akkor sem egészséges vagy normális.

A disco nem igazá biztonságos se nem egészséges hely.

Nagy hangerő okozhat egyensúlyzavart is.

Elemezd végig a következő kérdéssort:

0.) Szokott-e máskor máshol is ilyesmi előfordulni ?

1.) Alapvetően nem vagy-e túl sovány - fogyózás stb ?

2.) Aznap rendesen ettél-e ?

3.) Mit és mennyit ittál ?

4.) Bagózol-e ?

5.) Szedtél-e valami szert ? Esetleg gyógyszert ?

6.) Kizárható-e hogy nem kevertek valamit az italodba, (vagy szívattak veled valamit preparált cigarettába) ?

7.) Kikkel ismerkedtél ? Fiú lévén gyanús lehet összeszokott együttműködő lánytársaság érdeklődése.

Lehet te örülsz neki - ám nem biztos, hogy azért mert nyerő vagy !

Végezetül: a Disco veszélyes üzem. Mocsár.

Ne légy naiv.

Én igazából csak azért mennék ilyen helyre, hogy valakit kimentsek onnan - esetleg magamnak :-)

Az ember aki lazít - könnyű préda. Ahol préda van ott leskelődik vadász is. Ahol nem ismert és megbízható társaság van - bármi érhet, ha lazítasz.

Az "itatás" ma nagy divat - a tünete gyors eszméletvesztés. lehet azért tértél túl hamar magadhoz, mert még nem ittál elég alkoholt.

2013. ápr. 10. 11:13
 19/20 anonim ***** válasza:
nagyonnagy ökrök vagytok ha 16 évesen iszik egy sört meg egy vodkanarancsot attol nem fog bebaszni nemkell rémtörténeteket gyártani h bebaszva összeesett a discoban
2013. máj. 8. 18:24
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem volt 16 évesen olyan ismerősöm, aki egy sörtől összeesett, annyira nem bírta a szeszt, szóval nem rémtörténet.
2013. máj. 9. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!