Van valami praktika (házi) ekcémára?
Már mindenféle kenőcsöt gyógyszert kaptam,de nem segít semmi :(
Segítség!!!!
Erre a kenőcsre sokan esküsznek, én is használom (bár nem ekcémára) és elég hatásos. Olvasgasd el a leírást, hozzászólásokat. Szerintem érdemes kipróbálni, nem kidobott pénz.
Nekem kisfiam ekcémára hajlamos, nyáron általában nem szokott sok gond lenni, de télen borzasztó a bőre szegénynek.
Mostni kizárólag folyékony mosószerrel szoktam (Tomi+Lenor sensitive öblítő). Fürdetni csak patikai fürdetőkrémmel tudom, ebből a tégelyes kimért változatot szoktam kérni, a tubusos nekem nem jön annyira be, pedig elvileg ugyanaz, de nekem állagra is más.
Testápolónak Cremor aquosus-t használunk, amit előttem is írtak, ha meg nagyon durva a helyzet, akkor van egy patikai szteroidos krém, azt rövid ideig, max. 1 hétig lehet használni, és naponta 1x, viszont szinte azonnal használ.
Állítólag az étkezéssel is lehet segíteni a dolgot, de én úgy gondolom, hogy emiatt nem fogok semmit megvonni a gyerektől, ha nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!