Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit érdemes szedni allergiára?

Mit érdemes szedni allergiára?

Figyelt kérdés
Nekem Rhinoflumicil orrsprayt írtak fel, de nem használ. Nagyon szenvedek, aludni nem tudok. 17 hetes terhes vagyok.
2007. szept. 14. 08:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a fül-orr-gégész szakorvos végzett allergia vizsgálatot, ő irta fel a Nasonex nevű orrsprayt. Szakorvosi javaslattal 90 %-os támogatással lehet venni. Nekem nagyon jól bevált. Ezen kivül a nehéz időszakban naponta egy Calcium Sandoz pezsgőtablettát szoktam bevenni. Próbálom komolyabb gyógyszer nélkül meguszni a pollenszezont.
2007. szept. 14. 08:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt tudom tanácsolni hogy problémádat először is a nőgyógyászoddal beszéld meg!Ő elküldhet allergiavizsgálatra-ha még nem történt ilyen-és tud tanácsot adni milyen gyógyszert szedj,ami a babának sem árt.
2007. szept. 21. 08:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én Loranot szedtem, mivel gyakorlatilag egy parlagfűmező közepén dolgozom, ha elfogyott olyan rosszul voltam, hogy haza kellett mennem, durva volt, de....!

Nyár végén ujra elkezdtem gyúrni (tudod testépítés) és legnagyobb meglepetésemre a szedett Tejsavó- protein koncentrátum úgy megerősítette az immunrendszerem , hogy nem hittem el. Loranót elfelejthettem, SEMMI tünetem nem volt többé. Kivéve, amikor pár napot nem szedtem, mert elfogyott, és kezdett visszajönni az allergia, gyorsan vettem még egy dobozzal, és el is múlt. Kérdezd meg az orvosod, de szerintem nem árt a porontynak, max az ő immunrendszerét is erősíti. És még finom is ,a barátnőm rendszeresen fosztogatja a készletet.

2007. okt. 20. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!