Miért van hányingerem evés után?
Figyelt kérdés
Általában szeretem a tojást, nem undorodom tőle, meg semmi ilyesmi, de észre vettem, hogy miután pl. tojásrántottát ettem, kb. 10-20 perc után olyan hányinger érzésem van, hogy azt hiszem elhányom magam. Pedig nem eszek sokat, meg semmi hasonló, de hánynom kell. Főtt tojásnál is van ilyen néha. Mindig miútán kajáltam ilyesmi ételt az után van ez.
Mitől lehet?
2009. szept. 19. 12:09
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, de ne egyél. :) Én pl. hányok a bundás kenyértől.... MINDIG! Jó ízűen eszem, és szeretem is, de sajnos már lemondtam róla. Nem bírjuk, ez van!
2/2 anonim válasza:
Esetleg egy epe ultrahang nem ártana,nekem az epehólyag elzáródás pont ilyen kínokat okozott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!