Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Reggel, amikor felkelek,...

Reggel, amikor felkelek, mindig nagyon fáj a torkom. Mit tegyek, hogy ez ne így legyen?

Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 10:08
 1/3 anonim ***** válasza:
25%
Ez csak mostanában van így vagy nyáron is? Ha most kezdődött akkor egy egyszerű vírus lehet (egy ilyenen már én is túl vagyok) ha már nyáron is akkor sztem borogasd és szedj C-vitamint,ha egy hét után sem múlik el így akkor orvos.Ő felír egy egyszerű gyógyszert ami az esetek többségében beválik:)
2009. szept. 19. 11:12
 2/3 anonim ***** válasza:
79%
reggel attól is fájhat a torkod, ha nyitott szájjal alszol.(ha vírus lenne, más bajod is lenne, és nem csak reggel fájna)nekem is szokott, allergiás vagyok.
2009. szept. 19. 12:08
 3/3 anonim ***** válasza:
92%

Ha a tüneteid mindig csak reggel jelentkeznek, párásíts a hálószobában! Elképzelhető, hogy nyitott szájjal alszol és egyszerűen csak nagyon kiszárad a nyálkahártyád. Ha nincs párásítókészüléked, néhány edénykében tegyél vizet az ágyad közelébe (polc, éjjeli szekrény,stb), vagy/és dobj vizes törülközőt a radiátorra (fűtési szezonon kívül is!)minden este.

Jobbulást!

2009. szept. 19. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!