Napi 10szer pisilek baj?
Figyelt kérdés
Vércukorszintem 6,5 volt legutolján, napi 3liter folyadékot biztos megiszok, legalább, de napi 10szer járkálok pisilni lehet valami baj velem?nagyvécézés napi 1...
21/f
2013. márc. 27. 19:34
1/8 anonim válasza:
Nem baj. Különösen 3liter folyadék mellett.
2/8 anonim válasza:
napi 3l viz mellett nem sok, viszont ha már most 6,5 a cukrod azért pár havonta ellenörizd mert ez azért a felső határa.
3/8 anonim válasza:
Nagyon sok. A 6,3 éhomi vagy terheléses? Egyszeri vizsgálati eredmény, vagy többször volt emelkedett? Nem társul farkaséhséggel is a dolog?
5/8 A kérdező kommentje:
volt 5,8 is volt 6,8 is már..de amúgy folyton zabálnék de nem vagyok terhes fivel fiú vagyok :D
2013. márc. 28. 13:28
6/8 anonim válasza:
Nagyon megnyugtató, de ha segítséget vársz, miért nem a kérdésre válaszolsz?
Ezek az eredmények éhomiak (reggeli mintavétel, úgy, hogy előtte 10 órával már nem ettől), vagy glükózterheléses?
A farkasétvágy cukorbetegség velejárója is lehet. Láttam az f betűt, így nem gondoltam, hogy állapotos lennél.
7/8 A kérdező kommentje:
nem éhgyomorral készült, evés után 2-3órával mind
2013. márc. 28. 18:15
8/8 anonim válasza:
ha nem éhgyomorra készült akkor jó és nem az a htárérték. Csináltasss egyszer éhgyomrit és ne otthoni mérőset hanem rendesen vérvételből. Aki nem cukorbeteg annak csak éhgyomri ad valós értéket. Hülyeség kaja után méregetned ha nem vagy cukorbeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!